Over ons

Wat houdt u bezig?

Crisis en recessie? Goed personeel? Slecht (vet) imago van de sector? Trends en innovaties die zich in een razend tempo ontwikkelen? Concurrentie van supermarkten? Omzet ontwikkelingen? Financiën?

Het is geen gemakkelijke tijd. We moeten in actie komen, de consument wil ‘meer voor minder’ en is steeds meer bezig met gezondheid. Goede producten en een eerlijke prijs zijn slechts enkele ingrediënten waarmee de Chinese horecaondernemer succesvol is. Angliss biedt u extra diensten om u succesvoller te maken en met Bidfood als logistieke partner krijgt u de beste service, betrouwbaarheid en snelheid. Dit alles voor een scherpe prijs, welke u zelf kunt beïnvloeden.

Samen met Angliss

Met Angliss hebben wij een concept ontwikkeld waardoor u als Chinese ondernemers succesvoller wordt en uw klanten vaker terugkomen in uw cafetaria. Angliss zorgt voor een ijzersterke, heldere samenwerking die meeloopt met de trends in de markt. Hierbij heeft u als ondernemer ruimte om mee te denken en ‘ontzorgt’ te ondernemen. Met de kracht en diensten van Angliss en uw inspraak bereiken wij de top van de cafetariamarkt. Door onze collectieve inkoopkracht en het uitbannen van kostenverhogende ‘nice to have’ zaken, krijgt u een scherpe, eerlijke inkoopprijs. Elementen zoals vakmanschap, vertrouwen en persoonlijke inspanningen van Angliss medewerkers, leiden tot tevreden horeca-ondernemers.

Goed Moment voor kennismaking met Angliss

  • De inkooporganisatie voor de Chinese-cafetaria ondernemer in Nederland
  • Volledig gefocust op de meest effectieve samenwerking
  • Bovenop de trends in de markt
  • Al meer dan 150 leden in Nederland